به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت کردستان، بختیار خلیقی اظهار کرد: با توجه به ابلاغ آئیننامه ساماندهی بازارچههای موقت غیررسمی در سال ۱۳۹۶ توسط هیأت وزیران سه بازارچه «خانمشیخان»، «ملهخورد» و «سیرانبند» در استان ایجاد و تکمیل شد.
وی افزود: شناسایی افراد مشمول ساکن در شعاع ۲۰ کیلومتری توسط فرمانداریها منطبق بر دستورالعملهای مربوطه انجام شده و به وزارت صنعت، معدن، و تجارت برای اعمال صدور کارت الکترونیکی مبادلات مرزنشینی و یا اضافه کردن خدمت جدید در کارت الکترونیکی مرزنشینان ارائه میشود.
وی با بیان اینکه ۷۴ هزار نفر در قالب ۳۲ هزار و ۴۷۸ خانوار ساکن در شعاع ۲۰ کیلومتری تا نقطه صفر مرزی مشمول دریافت کارت مرزنشینی شدند، گفت: تا پایان سال گذشته در مجموع برای ۷۴ هزار نفر کارت مرزنشینی در کردستان صادر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار داشت: بیش از ۷۶ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار واردات در این ۳ بازارچه انجام شده و تقریباً ۱۲۴ میلیارد تومان تخفیف سود بازرگانی لحاظ شده است.
خلیقی افزود: بر اساس آئیننامه اجرایی ساماندهی بازارچههای موقت غیررسمی ۱۷۷ هزار و ۴۹۹ در سال گذشته از این کارت استفاده کردهاند و مشمول آئیننامه ساماندهی بازارچههای موقت غیررسمی شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس دستورالعمل ماده ۱۱ آئیننامه اجرایی ساماندهی بازارچههای موقت غیررسمی دهیاریها در روستاهای اطراف تا شعاع ۲۰ کیلومتری نقطه صفر مرزی باید اطلاعات افراد را جمعبندی کرده و این اطلاعات از طریق وزارت کشور به سازمان توسعه تجارت ایران و در نهایت به شرکت تار تحویل و در سامانه بارگزاری شود.
خلیقی افزود: پس از این فرایند ثبتنام نهایی مشمولین این طرح در دفاتر تخصصی انجام میشود و در مجموع بر اساس دستورالعمل ماده ۱۱ آئیننامه ساماندهی بازارچههای موقت غیررسمی بر عهده فرمانداریهاست.
نظر شما